Blogia
FACAO-Federació d'Asociacións Culturáls de l'Aragó Oriental

III PRÈMIT LLITERARI D'ES DÍA DE SA LLENGO BALÉÀ

III PRÈMIT LLITERARI D'ES DÍA DE SA LLENGO BALÉÀ

          Acadèmi de sa LLengo Baléà


                       Capità Vila 32, 5º 2ª, 07007  Palma

 Mallorca - España

 Telf.: 685.875.365

 C.I.F.: G07729049

 

CONVOCATÒRI

 

Dins d’ets actes que se faràn día 27 d’Octubre de 2.012 a mitjdía, per celebrà es DÍA DE SA LLENGO BALÉÀ, se convòca es tercé prèmit lliterari, que constarà de sas siguiens seccions:

Pròsa: 1- Investigació filològica (històri, sòcillingüística, estruttura,

              gramàtica, etc.)

           2- Rondaya curta y novèla curta.

Vèrs:   1- Poesía.

           2- Glosad.

NÓRMAS PE’SA PRESENTACIÓ D’ORIGINALS

 1.   Idioma.- S’idioma en qu’hauràn d’està escrits ets originals serà es Baléà (mallorquí, menorquí, ibissênc, formenterênc). Però com que sa pobblació en general d’aquesta Comunidad Autònoma Baléà, no ha poguda estodià may sa séua llengo mare y per consiguient té pocs conexemens d’ortografía, no se refuarà cap original per moltas de faltas ortogràficas que tengui. (s’Acadèmi se reserva es drêt de correggí ortogràfiament tots aquells originals que no s’ajustin a s’ortografía de sa Gramàtica normativa de sa Llengo Baléà, per sa séva pubblicació).        

2.  Envío y presentació d’originals. Ets originals s’hauràn d’envià per triplicad y firmads emb seudònim a: Acadèmi de sa Llengo Baléà, carré Capità Vila 32,  07007 Palma. Antes de día 15 d’Octubre de 2.012. Dins es matex envío y emb sobre separad y tencad, se posarà una fuyeta emb so nom de s’autó. Demunt es sobre hey anirà escrit es seudònim en que haurà firmad ets originals.

 3. Sas feynas en pròsa hauràn de tení un format de plana DIN A4, emb un marge superió, inferió, drêt y esquèrra de 2’5 centímetros. Es cos de lletra serà es 12. S’espay entre retxas (rengló) serà de 1’5. Sa llargàri màtsima de s’escrit serà de 15 fols a una cara, tant a ma com impresos. Sas referèncis bibbliogràficas a dins s’ecrit posaràn domés es nom y s’añ de s’autó. A n’es final se posarà sa relació emb so nom complet de s’autó y de s’òbra de referènci.

4. Sas feynas vèrs tendràn es matex format de plana DIN A4 y matéxos marges que pe’sa pròsa. Sa llargàri màtsima de sa poesía o glosad serà de 5 (cinc) fols escrits tant a ma com impresos.

5. Tots es qu’envíin feynas a concurs s’entén qu’acèpten aquestas normas.

 

informació@sacademi.com

 

0 comentarios